Joos Banckersplantsoen 25, 1056 LC Amsterdam, The Netherlands

+31 (0) 6 47 660 248 info@marketinginspiration.nl

WordPress

WordPress

De eerste indruk telt. Als uw doelgroep in de vergelijkfase zit, bezoekt die elke website die goed vindbaar is: uw website (als u investeert in zoekmachine optimalisatie) en die van uw concurrenten. De look & feel en de gebruiksvriendelijkheid bepaalt voor een grote deel hoe zij over u en uw bedrijf denken.

U heeft een streepje voor met een weldoordacht design, die de bezoeker brengt naar waar u wilt in uw website.

De eerste stap is dus de keuze van een goed design. Heel belangrijk is de keuze van een goed thema:
– hoe ziet uw website eruit,
– hoe makkelijk is de navigatie,
– en hoe gebruiksvriendelijk is uw website op de verschillende platforms, PC, Laptop, Tablet & Mobiel. Oftewel, heeft u een responsive design?

Stap twee: is de site zo te structureren, dat bezoeker naar de gewenste pagina loodst die u wilt en daar ook doet wat u wilt (gegevens achterlaten, offerte aanvragen, dingen downloaden, product kopen, etc).

Stap 3 is SEO (=Search Engine Optimalization, of zoekmachine optimalisatie in goed Nederlands). De teksten, plaatjes en filpjes zo in te richten dat de zoekmachines de site goed kunnen indexeren. Hoe hoger in Google, Bing en andere zoekmachines, hoe meer bezoek naar uw website.

WordPress Website Design

Marketing Inspiration kan voor u een WordPress site ontwerpen en neerzetten, waarbij u zelf alles verder kunt invullen in het Content Management Systeem; het systeem waarbij u alle pagina’s, plaatjes en teksten aanmaakt.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw gehele site te laten doen, waarbij u precies aangeeft wat u nodig heeft en Marketing Inspiration uw site bouwt en onderhoudt. Het voordeel hiervan is, dat Marketing Inspiration meteen de SEO en de gebruiksvriendelijkeid van de site voor u onder handen neemt.

Prijzen:

WordPress Pakket 1:

WordPress door Marketing Inspiration neer laten zetten en zelf content toevoegen:
€ 450,- exclusief btw, domein registratie en hosting kosten.

WordPress Pakket 2:

WordPress door Marketing Inspiration neer laten zetten en ook de uitvoering geheel door Marketing Inspiration laten doen:
€ 650,- exclusief btw, domein registratie en hosting kosten.

Geïnteresseerd? Ga naar het WordPress Aanvraag Formulier voor meer informatie en het opvragen van een offerte.