Joos Banckersplantsoen 25, 1056 LC Amsterdam, The Netherlands

+31 (0) 6 47 660 248 info@marketinginspiration.nl

Marbles Inn: een website voor een B&B in IJburg, Amsterdam

Marblesinn_home_fotos

Marbles Inn is een gezellig B&B in IJburg, dé nieuwe hippe buurt van Amsterdam. André van Leeuwen vroeg Marketing Inspiration om een website te bouwen die overzichtelijk & mooi is, met een duidelijke navigatie, een goede SEO (zoekmachine optimalisatie) en waar men direct in kan boeken.

Marbles Inn website

De Marbles Inn website is gebouwd in WordPress, een eenvoudig CMS systeem waar in principe iedereen mee overweg kan. Er is gebruik gemaakt van een overzichtelijk thema: Sidney, waar men simpel in kan aanpassen en waar de eigenaar ook eventueel zelf berichten mee kan plaatsen. Op de homepagina wordt gebruik gemaakt van grote foto’s, zodat men een goede indruk van de B&B kan krijgen.

Marblesinn_home_about

 

Bij de “click to begin” button, gaat men naar beneden op de home pagina, waar de verschillende navigatie buttons staan. Via deze buttons (en het sticky navigatie menu bovenaan de pagina), is makkelijk om door de site te surfen. Hieronder wat voorbeelden van de buttons die gebruikt worden:

Marbless Inn reserveringen & channel manager

Het belangrijkste is dat overal de reserveringen button staat, in de sidebar; maar ook onderaan iedere pagina, om naar de reserveringen pagina te gaan. Besloten is om voor de boekingsengine van beds24.com te gaan. Hiermee is het mogelijk om via de WordPress plugin een reserveringen overzicht op de eigen site te gebruiken.Marblesinn_Reservations Via deze channel manager is het mogelijk op de eigen pagina reserveringen te laten maken, maar ook om bijna de gehele facturatie en boekhouding bij te houden. Verder, is er de mogelijkheid om de boekingen te integreren op andere boekingssites, zoals Booking.com, AirBnB, Expedia, etc.

MarblesInn_Booking

Marbles Inn social media

Marbles Inn zal in eerste instantie het vooral van social media moeten hebben. Er wordt hard gewerkt aan een geïntegreerd social media plan.

Er is al een goede pagina op Facebook, volg Marbles Inn op Facebook om op de hoogte te worden gehouden:

Marblesinn_Facebook

Andere social media volgt nog.

Wil je op de hoogte gehouden worden van meer Marketing Inspiratie? Like ons op Facebook, Twitter, of schrijf je in voor de nieuwsbrief hieronder:Heb je naar aanleiding hiervan vragen, of wil je zelf ook een site en een social media plan? Neem dan contact met ons op.