Joos Banckersplantsoen 25, 1056 LC Amsterdam, The Netherlands

+31 (0) 6 47 660 248 info@marketinginspiration.nl

Case Study: Redesign Yoga-Essence.nl

yoga-essence-oud-vs-nieuw

Marketing Inspiration heeft in het kader van de Winteraanbieding SEO Check-up de website van Yoga Essence een redesign gegeven. Yoga Essence is een bedrijf van Esther Muizelaar, gediplomeerd Yoga docente en geeft les aan kinderen, tieners, volwassenen, maar ook Bedrijfsyogaen Golf Yoga.

Ze heeft de 4-jarige opleiding Yoga Docenten Opleiding (Yoga Academie) in Amsterdam afgerond, alsmede de opleiding Kinder- & Tiener Yoga Docenten Opleiding bij Dolfijn Wellness (Patty Jongemaets) in Amsterdam.

De oude versie

Marketing Inspiration heeft vorig jaar voor Yoga Essence een moderne, goed te vinden (met zoekmachine optimalisatie of SEO) website gebouwd, die ze zelf kon bijhouden in WordPress. Er werd in eerste instantie gebruik gemaakt van het Pictorio thema. Het is een prima thema, maar na een jaar bleek dat Esther er niet geheel tevreden over was over de mogelijkheden en dat er ook verbeteringen qua SEO, naviagatie en conversie gemaakt konden worden.

Yoga-Essence-Oude-Versie

Website Redesign & Winteraanbieding SEO Check-up

Yoga-Essence.nl maakte gebruik van de Winteraanbieding SEO Check-up om te kijken op welke punten de site verbeterd kon worden. Naar aanleiding hiervan werd besloten de site een redesign en SEO verbetering te geven. Zo wordt er nu bijvoorbeeld gebruik gemaakt van het Sidney thema. Hierbij komen de inspirerende beelden nog beter tot zijn recht. Ook de teksten, SEO en de navigatie door de site hebben een update gekregen, waardoor de site nu meer zou moeten inspireren en betere resultaten zou moeten halen.

yoga-essence-redesign

Eerste Resultaten van de Redesign & SEO Check-up

Zoals gezegd, niet alleen ziet de site er veel beter uit, ook staat de site meteen veel hoger in Google.

yoga-essence-googleAl na 2 weken zijn de eerste resultaten bemoedigend, met bijna 28% meer bezoekers, 100% meer sessies, 80% meer paginaweergaves en 16% minder bounces dan voorheen, wat ook weer tot betere conversies heeft geleid.

Bent u ook geïnteresseerd in een Redesign & SEO Check-up? Ga dan naar de Winteraanbieding, of neem direct contact met ons op.